Hav & bobler – Friske fangster fra havet
5 fantastisk retter på skaldyr og fisk &
liflige mousserende vine fra Gourmet Wine.
Appetizer og et køligt glas.
1 ret
Cremet jomfruhummer suppe – æble – hvide asparges
2 ret
Tun salsa – ramsløg – hindbær
3 ret
Pocheret helleflynder – syltede løg – ”brændte porre”
4 ret
Grillet pighvarfilet og – sort hummer ragout
Nye kartofler og sommerløg
5 ret
4 x Rabarber
som lunt sprødt, koldt og creme.
Direktøren for Gourmet wine i Svendborg Peter Rasmussen vil fortælle om historien bag de mousserende vine
samt de vine som vil medfølge menuen.
Overblik
Dato: 27 maj 2023
Sted: Generalen Tranekær
Tid: 18.00
Pris: 895,-kr
Tilmeld dig ve at skriv en mail til pichardts@mail.dk
OBS: Vær opmærksom på at din tilmelding er først modtaget når du modtager en bekræftelsesmail.
Vi glæder os til se dig.