Øl og mad med Svendborgsund Bryghus

Overblik

Dato: 9 Oktober

Sted: Generalen Tranekær

Tid: 18.00

Pris: 500,-

MENU

Snacks
▪ Syltet Selleri med creme og tatar af kalvemørbrad
Traditionelle bar snacks, sprøde soja ristede nødder og salt bagte cashew, knasende chips på sæsonens rodfrugter.

”Pale ale”


Forret
▪ Bagt filet af Pighvar m cremet souffle fars, godt smagt til med urter, stegt på brød,
hertil syrlig og frisk Beurre blanc på hyldeblomst og øl.

”Sol over sundet”


Mellemret
▪ Dolme med unghane, frisk appelsin og citrus infusion og
 syltede saftige æble og glace af mørk øl.

”Sundbajeren”


Hovedret
▪ Langtidsstegt Rullesteg af svinenakke, med urtefyld og senneps korn, 
hertil  cremet  mash på rodfrugter  og  kartoffel

og cremet og dyb glace af Ale, hasselnød og fløde.

”Brown Ale”


Dessert
▪ Nyfortolkning af Øllebrød:

 ”øllebrød” af øl og kaffe med skum af hvid chokolade –
 Lun rugbrødskage med karamel og mørk chokolade –
Cremet is af øllebrød og Tonga bønne –


”Stout”


Til kaffen – huset chokolader.

Læs mere om brugen af dine personlige oplysninger her

Indtast f.eks. hvor mange I er.

Find os

Kontakt & åbningstider

Adresse

Slotsgade 82
5953 Tranekær