Job hos Pichardt’s

Hos Pichardt’s er vi altid på udkig efter talentfulde kokke, køkkenmedhjælpere, opvaskere, tjenere og hjælpepersonale, se nedefor hvilke specifikke stillingerne vi kan tilbyde lige nu eller kontakt os og hør nærmere.

Lige nu søger vi:

Kokke og køkkenmedhjælpere

Vi tilbyder ordnede forhold med ansættelseskontrakt, løn efter kvalifikationer, arbejdstid og vagtplan udført i tæt samarbejder med dig,  bonusordninger, mulighed for personalebolig samt gode kollegaer og oplevelser sammen.

Har du et højt fagligt niveau og er klar på nye udfordringer?

Send din ansøgning og CV til pichardts@mail.dk eller ring på 31248454 og hør nærmere.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Personale til Skarø Festivalen 2024

Vil du på en super festival – Skarø Love Inn fra Tirsdag d. 30 Juli til 4 august 2024.

Vi søger personale til vores kro – Festivalkroen på Skarø, hvor vi laver Hot Brunch – lækkeret smørrebrød til frokost samt Tarteletfestival og Skaldyrs aften med alverdens lækkerier.
Du skal være moden og ansvarsbevist og pålidelig. Du har et stort ansvar da vi står for det meste mad på Festivallen samt al mad til personale og musiker.
Du skal arbejde i 4 x 7 timer, fordelt over 4 dage og være med til opstilling og nedtagning af vores Festaival kro, så der er rig mulighed for at opleve festivalen, musikken og hele øen. Vi lægger vagtplan sammen med dig så vi prøver at alle får fri til den musik de gerne vil opleve.

Du kan komme på arbejde i køkkenet til produktion af maden og til opvask, til at være på job i restauranten og servicerer gæster samt rydde og rengøre.
Du møder klar og ædru, og til tiden og er naturligvis velsoigneret og i ren uniform. Vi har T-shirts samt forklæder.  
Vi tolererer IKKE at overstående ikke blive overholdt, og man bliver bortvist med klippet armbånd, ved brud på reglerne og derfor skal du skal lægge et depositum på 1000,-kr som bliver inddraget ved brud. Depositummet bliver naturligvis fuldt refunderet efter festivalen ved overholdelse af aftalen.

Det med småt:
Vi tilbyder ikke løn, men alt er betalt, fra transport med færge, al mad i 4 dage (morgenmad, frokost samt aftensmad på Kroen) og et drikkevarekort på 1000,-kr til brug på festival pladsen samt overnatning i telt. ( du skal selv medbringe sovepose / sengetøj og håndklæder og alle privat ting.)
Der er en stor personale afslutning om søndagen efter vores kro er ryttet op og hele pladsen er ryddet og det er med fri bar og mad samt masser af glade, men trætte kollegaer.

Du skal møde på pladsen Tirsdag d. 30 juli kl 12.00 og kan tage
hjem søndag eller mandag efter vi er færdige.

Send din ansøgning og CV til pichardts@mail.dk eller
ring på 31 24 19 11 og hør nærmere.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Lige nu søger vi:

Opvasker m/k

Vi tilbyder ordnede forhold med ansættelseskontrakt, løn efter kvalifikationer( 89,-kr fra 15 til 18 år), arbejdstid og vagtplan udført i tæt samarbejde med dig så du kan passe din skole, fritids aktiviteter og venner. Vi forventer at du er meget opmærksom på at alt bliver helt rent.

Du skal være min. 15 år og være super omhyggelig og være hurtig på opvasken. Du får hjælp og vejledning til at kunne arbejde selvstændigt og vi sørger for mad og drikke.

Send din ansøgning og CV til pichardts@mail.dk eller ring på 31248454 og hør nærmere.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Læs mere om Pichard’s

Pichardts er en klassisk fransk/dansk restaurant med 180 siddepladser indenfor og 100 udenfor i sæsonen. Derudover tilbyder vi også mad ud af huset, til store og små selskaber. 

Vi er en familiedrevet restaurant, hvor service og kvalitet, hygge og smagsoplevelser er den naturlige dagligdag.