Job hos Pichardt’s

Hos Pichardt’s er vi altid på udkig efter talentfulde kokke, køkkenmedhjælpere, opvaskere, tjenere og hjælpepersonale, se nedefor hvilke specifikke stillingerne vi kan tilbyde lige nu eller kontakt os og hør nærmere.

Lige nu søger vi:

Kokke og køkkenmedhjælpere

Vi tilbyder ordnede forhold med ansættelseskontrakt, løn efter kvalifikationer, arbejdstid og vagtplan udført i tæt samarbejder med dig,  bonusordninger, mulighed for personalebolig samt gode kollegaer og oplevelser sammen.

Har du et højt fagligt niveau og er klar på nye udfordringer?

Send din ansøgning og CV til pichardts@mail.dk eller ring på 31248454 og hør nærmere.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Lige nu søger vi:

Opvasker m/k

Vi tilbyder ordnede forhold med ansættelseskontrakt, løn efter kvalifikationer( 85,-kr fra 15 til 18 år), arbejdstid og vagtplan udført i tæt samarbejde med dig så du kan passe din skole, fritids aktiviteter og venner. Vi forventer at du er meget opmærksom på at alt bliver helt rent.

Du skal være min. 15 år og være super omhyggelig og være hurtig på opvasken. Du får hjælp og vejledning til at kunne arbejde selvstændigt og vi sørger for mad og drikke.

Send din ansøgning og CV til pichardts@mail.dk eller ring på 31248454 og hør nærmere.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Læs mere om Pichard’s

Pichardts er en klassisk fransk/dansk restaurant med 180 siddepladser indenfor og 100 udenfor i sæsonen. Derudover tilbyder vi også mad ud af huset, til store og små selskaber. 

Vi er en familiedrevet restaurant, hvor service og kvalitet, hygge og smagsoplevelser er den naturlige dagligdag.