Lokale råvarer, god vin & glade gæster

Pichardts er en klassisk fransk/dansk restaurant med 180 siddepladser indenfor og 100 udenfor i sæsonen. Derudover tilbyder vi også mad ud af huset, til store og små selskaber. 

Vi er en familie drevet restaurant, hvor service og kvalitet, hygge og smagsoplevelser er den naturlige dagligdag.

Restaurant Generalen i Tranekær, er af meget høj klasse, med et bredt udbud af hjemmelavet produkter. Vi bruger meget økologisk, men er mest fokuserede på kvaliteten i de enkelte råvarer. Vi er meget årstid-bevidste, og serverer dermed de råvarer som hører årstiden til.

Visionen er at vi hvert år, prøver at udfordre os selv (og ikke mindst vore gæster) med nye gastronomiske tanker. Således at vi konstant er søgende efter det bedste vi kan tilberede.

Vi er også i fuld gang med at planlægge 2023, og kommer igen til at ha en masser fantastiske gastronomiske oplevelser, musik og events. Vi kan også godt løfte sløret for Tema 2023:  

Løget … skalotteløg, ramsløg, hvidløg, kinesisk løg, forårsløg, perleløg, rødløg, løg spire, løg pulver og en masser andre løgarter og alle de fantastisk mange mulighedder for at nye og smagfulde retter i vores franske landkøkken. “Løget ligger lige til kniven”… med en lille omskrivning af et godt ordsprog. 

Der vil være masser af grønt i vores køkken i år, men vi har også brugt tiden til at lave nye opskrifter med fasanpølse, paté, supper og nye kager og fået købt 3 køer, for at skabe en egenproduktion af kvalitets oksekød….LOKALT.  Vi glæder os helt vildt til at tilbyde vores eget kød til vores sommergrill aftner om onsdagen.   

Vi håber således at give alle vores glade gæster nye oplevelser og gode madminder med de gastronomiske tiltag som vi har planlagt til 2023 og  at vi med alle de events der er sat op til i år vil har givet jer lyst til at besøg på vores fantastiske restaurant Generalen.

 Med den bedste hilsner fra vores team samt Jeanette, Thomas, Andreas og Christian Pichardt.

Vi 

Passion for gennemførte smagsoplevelser

Hvem gider lave mad efter traditioner og en gammel kogebog fra 1800-tallet, som har enkelthed, er smagefuld og har fuld udnyttelse af råvaren, samt lokale produkter som sit udgangspunkt? … DET GØR VI!

En gammel kogebog skrevet af slotskokken på Tranekær Slot i 1800-tallet, er grundtanken i vores køkken, og vi tilberedt med tidens trend og vores meget personlige holdninger til smag og kvalitet. 

Passion for smag, oplevelser og kvalitet

Historisk, landlig idyl i hjertet af Tranekær
Bestil Bord

Restaurant Generalen

Oplev de historiske rammer og nyd din middag i de den smukke herskabsstald.

ophold i smukke tranekær

Vi tilbyder ophold i vores B&B lejligheder i naturskønne Tranekær.

Find os

Kontakt

Adresse

Slotsgade 82
5953 Tranekær