Det store Brunch udvalg til buffet:

Skiver af røget laks, sød senneps creme med frisk dild.

Spicy salat med frisk rejer, peberfrugt og frisk mango i koriander og melise.

Saftige stykker marineret torskeryg i olivenolie og hvid eddike, serveret med sprøde salater

Skiver af æblekogt landskinke, med æblesalat og purløgs æg.

Bræt med Skiver af røget rullepølse, Generalens landpølse
Lun leverpostej, serveret med passende tilbehør.

Små stegte pølser – sprød bacon og røreæg.

Små løg og bacon tærter med masser af urter og mild hvidløg.

9mån. Serrano skinke med bagte rodfrugter og grønsager i honning.

Gedeost på sprødt grovbrød med honning og gratiners i ovn med rosmarin og tomater

Bagt æg i cocotte med svampe fra skov og mark samt reven emmentaler.

Æg a la Monay: Gratin med frisk spinat og grov sennep.

3 slags gode Danske oste, med svesker i rødvin og nødder i karamel.

Æblefyldt lune pandekage – med appelsin og rørsukker.

Alm tykke pandekage – sirup, nødder og sylt

Frugter fra årstiden som salat, med nødder og vanilje creme.

Rørt skyr med farin og mango essens – frisk mango og ananas.

Små kanel og honning snegle – søde kærnemælks horn.

Et godt udvalg i groft landbrød, speltbrød, rugbrød samt croissant.

Vælg 7 retter – 345,-kr

inkl.:  Smør – hj.lavet marmelade og sylt –Langelandsk honning.

Extra retter a 55,-kr