Konfirmations menu 2024

Forret:

Friske saftige rejer og sød rød melon lagt med sprøde salater samt små bagt tomater.
Serveret med 3 slags dressing, på tomat, på urter samt en rødløgs marinade og vores gode brød.

Vores smagfulde koldrøget laks, fast i kødet og røget på enebær. Serveret med creme af mild rygeost og honning samt godt med frisk dild. Anrettet med sprøde hvide rødder og syltede grønne tomater.

Klassisk smørbagte tarteletter – cremet hønsesauce med fyld af hønsekød og frisk grønne asparges.
Serveret med æblesalsa og masser af persille.

Generalens Tapas bræt på bordet:
Saftige rejer i tomat og mango, laksemousse med avocado, 9mån. Serrano skinke
Serveret med oliven – bagt tomat i olivenolie og peber samt basilikums pesto og hvidløgs grillet brød.

Hovedretter: Vælg 1 ret, samt ønsket tilbehør og sauce.

1. Helstegt Himmerland kalvefilet i BBQ marinade. Tykke skiver af mørt kalvekød, stegt efter ønske.

2. Helstegt Unghanebryst fra Hopballe. Fyldt m. æbler og  spinat og bagt med søde peber og rosmarin.

3. Grillet og urte marineret Gourmet Svinemørbrad, saftige mørbrad rullet i urter og tørret tomat og BBQ svinebryst helsteg til sprød svær.

Vælg hertil i alt 4 slags kartofler, grønsager og sauce.

Gratineret små kartofler i havsalt og løg.

Grøn rodfrugt pure med hvide rodfrugter og kartoffel.

Kartoffelgratin med fløde og hvidløg, samt reven digekrone.

Salat af gulerødder og rødbede med mandler i egen essens.

Frisk asparges og stegte svampe fra skove og mark med krydderurter samt ristet rugbrød.

Bagte hvide rodfrugter med honning og soltørret tomat.

Grønne store friske bønner i basilikums dressing med røde syltede løg.

Sprøde salater og grillet jordskokker, samt slik ærter og marineret agurk, samt rødløgs dressing.

Cremet Bearnaise dressing – Rødvins og rødløgs sauce – Sauce af fløde og hønsefond samt grønne urter. –
Portvins sauce med timian og smør og mange flere efter ønske.

Dessert:

Hj. lavet is af enhver slags, lad konfirmanden vælge 3 slags og
vi serveret det med sprøde mandelkager, chokoladeknas samt frugt efter isen.

Lun chokoladekage af Callebaut 70%  med cremet vanilje parfait og
bagte ananas i sød vin og med masser af friske bær

Pandekage buffet, de tynde og de tykke, flere slags hj.lavet syltetøj samt vanilje flødeskum,
ristede nødder, stegte bananer og lun chokolade sovs.

Pris pr. cov. 365,00kr (Min. 20 cov.)
Ved valg af alle 3 slags kød som buffet er prisen 395,00kr pr. cov.
Hos os eller os Dem, spørg efter muligheder.