Vi Har Styr på Deres Nytårs menu 2023.

Husk at bestille Deres Nytårsmenu eller skaldyr i god tid og vi sørger for at menuen er fuldstændig klar til opvarmning og anretning og vi har lavet en udførlige vejledning.
Vi har igen i år skabet en utrolig lækker menu som er meget personlig inspireret, men med dybe rødder i den Danske muld.

Vi tilbyder også en komplet vinmenu samt forskellige skaldyrs muligheder –
se nederest på siden.

Bestilling af nytårs menu skal forgå via mail på Pichardts@mail.dk  og alle spørgsmål kan besvares på telefon 62 53 33 03

 

Generalen 5 retters Nytårs menu 2023


Der medfølger en komplet vejledning til færdiggørelse.

Suppen:
Generalens Skaldyrs og fiskesuppe.

Pighvar og krabbe bisque m. hummerterrin og løg marmelade.
Servers med bagt pighvarfilet samt en masser sprøde urter.

Forret på vildt:
Mør og smagfuld bøgerøget dyrekølle af då og cremet rielette af vildand på tranebær og fløde

Persille ”sauce” – hasselnød i brændevin – Kirsebær gele.

Forret på fisk:
Ryg af Færøsk laks, syltet i safran og æble og citron.
Kaviar og safran mayo – Salat af saltbagte Rødbede – urtemix.

Hovedret:
Indbagt Himmerland oksemørbrad i fars af stegte kantareller, Tørret svinenakke,

syltet peberkorn og masser af citrontimian. Bagt kartoffelterrin.
Roulade af østershatte, porre og persillerod samt sprød ærteskud.
Serveres med intens sauce på tørret morkler, kalvefond, fløde og hvid portvin.
Pære pesto og Persillerods mousse.

Desserten:
”Røde frugter og Rød chokolade”

Rød chokolade trøffelkage fyldt med chokolade likør,
mandel-karamel – æblemousse og chokoladelåg – serveret med ”røde æbler og bær”.

3 retter – 425,-kr.    4 retter 495,-kr.       5 retter 565,-kr.

 

En ekstra ret med frisk kogt hummer:  Pris pr. cov. 248,-kr.
Klassik kogt ½ hummer ( ca 300g) og hummersalat af kloen, cremet tomat dressing og toast.

En ekstra ret med 3 ost: Pris pr. cov. 115,-kr.
Henrykt Emmentaler – Blå Kornblomst – Reblochon rødkit.

Hertil svesker i vin – nødder i salt – olivenbrød.

Download menu her – Nytårs menu 2023

 

Friske skaldyr, vildt, okse, kaviair og østers.... Vi har det hele

Vi kan tilbyde frisk råvarer til Deres nytårs menu og 

vi har et godt udvalg af vine, specielt sammensat til årets Nytårsmenu. 

Bestilling af råvarer skal forgå via mail på Pichardts@mail.dk  og alle spørgsmål kan besvares på telefon 62 53 33 03

Nytårs Engros råvare liste 2023.
Kan afhentes / leveres dagen før.

Skaldyrs muligheder:
Hel frisk hummer ca. 600g til 700g – US.
Pris pr kg 495,-kr

Hele friske DK jomfruhummer – 8 /16 pr kg.
Pris pr kg 240,-kr

Håndpillede søkogte varmvands rejer, meget fint smagende.
Pris pr kg. 295,-kr

Kold røget laks fra Færøerne, vores bedste laks med delikat smag og røg.
Pris pr. kg. 295,-kr   
 

12 stk Østers Fines de Claire nr. 3 – klassiske Franske østers.
Pr 12 stk.        175,-kr  

12 stk. Hollandske runde østers. ”Stillehavs” østers er de også kaldet og              
de er meget kødfulde og mild i smagen.
Pr. 12 stk.       225,-kr

Oscietre Caviar – den meget smagfulde og delikate af caviar arterne. Fra Italien.
10 g.                  245,-kr
3
0 g.                  495,-kr 

Baerii Caviar Imperial Smagen kan betegnes som cremet, velsmagende og her en karakter af hasselnød. Fra Italien.
10g .             195,-kr
30 g.             365,-kr 

Friske Dådyr ryg fra Fyn – hel med mørbrad og sene.
Pris pr kg.  250,-kr

Hele vildænder eller fasan – pris pr stk.
Pris pr. stk. 48,-kr        

Dansk Himmerland Oksemørbrad, 2 til 3 kg – u. bi mørbrad
Pris pr kg.  450,-kr

 

OBS Der tages forbehold for evt. pris stigninger og man har ret til at annullerer sin bestilling når man modtager sin endelige pris. 

Bestil på mail – Pichardts@mail.dk –  Ved bestilling indbetales et depositum alt efter bestillingen –
HUSK navn/antal hvorefter man vil modtage en bekræftelse.
OBS  – Bestillingen kan IKKE annulleres.
Ring gerne ved alle spørgsmål på 62 53 33 03.

Nytårs råvare – skaldyr og kød 2023

Vine menuen til årets Nytårs menu

Vi kan tilbyde en special sammensat vinmenu, fra vinspecialist Peter Rasmussen fra Gourmet wine i Svendborg samt noget af de ædle dråber vi vi selv står for: Frugt brændevin af lokale frugter og perfekt lavet på Fyn af Lene True og Karsten Kjer Michaelsen  fra Aqua Vitae Sydfyn

Vine 2023

Download vinemenu her.

 

Find os

Kontakt

Mail

Restauranten:

pichardts@mail.dk

Adresse

Slotsgade 82
5953 Tranekær