Pressemeddelelse om opsigelse af forpagtningsaftale for Rest. Generalen.

Godsets ejere har valgt at opsige vores forpagtningsaftale og vi har selv fået lov at sætte en afslutnings dato på 15 fantastisk år i Tranekær med mange mange tusinde gæster.

Vi har valgt at afslutte med udgangen af september 2024 og afholder i den anledning en Afskeds Reception på rest. Generalen Søndag d.15 september  fra kl 12 til 15. .

Vi forsætter således med sommersæson 2024 på Generalen i Tranekær ved at holde åbent alle dage og alle søndage i sommerferien (Mandag er fast lukket) fra Tirsdag d.28maj til Fredag d. 13 september

 

Pichardts forsætter i Tranekær.
Straks efter vores afslutning på Rest. Generalen tilbyder vi at afholde arrangementer og selskaber for gæster ud af huset og i vores B&B hus i Tranekær.

Vi opretter en lille ny restaurant i Tranekær med Grand openning til maj 2025 og vores lille nye ”baby” kommer simpelthen til at hedde ” Pichardts Tranekær” og bliver igen et sted på skønne Langeland med mad af højest kvalitet. Mere focus på lokale produkter, vores egen unikke madstil & Dansk Franske koncept og den gode oplevelse hos os med Jeanette som værtinde og Christian bag gryderne.  Vi glæder os utroligt meget til at vise os frem igen.

Vores Arrangementer forsætter:
Vi har vores sidste arrangement  på Generalen, som er Portvins aften Lørdag d. 14 september

Lørdag d.12 oktober har vi første arrangement ud af huset med Svendborgsund Bryghus hvor øl og mad går op i en højre enhed med Bo Apelgrens fantastiske øl og 5 retter på Bryghuset i Svendborg

De store vildtaftner som i dette år er fastlagt til Fredag d. 25 og Lørdag d. 26 oktober og vi har lejet os ind på ØP i Rudkøbing til 2 fantastiske aftner med 15 slags vildt på 60 måder og en sand overflod af desserter og oste.  Vi har nu nået 19 sæson fra allerførst gang i den lille restaurant i Rudkøbing, over Svendborg til Tranekær og nu tilbage til Rudkøbing.

Som vanligt vil Jeanette og Christian tilbyde en masse nye events og arrangementer i den nye restaurant, men også på nye steder og lokationer. Vi tilbyder alle former for events:  som Skovgourmet, Vinarrangementer i hele Danmark, Pichardts mad på Skarø Festival & DK top i Svendborg,  madoplevelser i den lokale natur hvor vi kommer med lækker mad og vin også gerne i jeres baghave.

Vores B&B huse kører som vanligt hele året, og efter 1 okt. også med morgenmad på stedet.

Vores personale og vores familier, Jeanette og Christian er selvsagt ked af situationen men har valgt at koncentrerer os om fremtiden som vi ser meget lyst på og ikke mindst fordi vi stadigt er til rådighed for gourmet oplevelser og arbejder med det som vi er rigtige gode til.

Vi vil i denne forbindelse gerne rettet en kæmpe tak til vores undværlige og meget støttende personale, uden hvis hjælp og fantastiske egenskaber har restauranten ikke kunne fungerer.

Vi vil også gerne give en hjertevarm og dybfølt tak til Familien Ahlefeldt-Lauervig, som gennem hele vores tid i Tranekær har muliggjort og støttet vores forretning.

 

Praktiske oplysninger
Alle selskaber som er aftalt, bliver gennemført og mht. arrangementer fra d.1 oktober 2024 på Generalen henviser vi til Jepsen Gruppen.

Gavekort kan bruges på Rest. Generalen frem til 14 september eller ved selskaber ud af huset i jeres privat hjem – Gavekort kan ikke bruge på events på ØP eller andre lokationer vi leje.. Gavekort vil også gælde i den nye restaurant og ved nødvendigt, blive forlænget.

Vedr. spørgsmål om lukningen henvises vi til Jeppsen Gruppen.

Vi håber at I vil respekter vores personale situation ved ikke at stille spørgsmål til dem ang. lukning og blot give dem plads til at give jer gode oplevelser mens i er på vores restaurant..

På gensyn hos hele sommeren & det nye Pichardt´s i Trankær – Vi glæder os til at se jer alle sammen til vores afskeds receptions og i vores nye restaurant i 2025.

Team Pichardt Personalet
Andreas & Thomas
Jeanette og Christian.