Vi tilbyder mange slags menuer og buffet, altid sammensat af vore gæsters ønsker og krav, årstiden og selskabets art samt naturligvis budget.
Se vores Menu og Buffet muligheder og lad Dem inspirerer eller
lad også komme med alternative forslag og

personligt tilpasse Deres fest til en uforglemmelig oplevelse.

Se menu og buffetforslag her.
Buffet og menu specialiteter 2023

Vinter buffet.
December til Februar.

Bagt ryg af laks med skovsvampe
og friske bær.

Kold røget fasanbryst –
syltede tranebær og løg.

Varm rødbede suppe –
bagt torsk med porre.

***
Grillet helleflynder – tatar sauce
med løg og kapers.

Ragout af dåvildt, beder og rødder – flødecreme.

Bagt kalve tværreb i honning
og mørkt øl.

Gratin af rodfrugter –
i persille og smør.

Vinter salat med vinterkål, æbler
og rødløg samt olie.

Salat af marineret østershatte,
bær og kerner.

Sylte & sødt tilbehør fra sæson.

***

3 gode oste, Mild blå, fast og hvid brie – svesker i vin og valnød i sirup

Vores berømte cremede oste mousse kage på sprød bund med æble rielish.

Kirsebær mousse på mazarinkage
og kirsebær i vin.

***
Huset brød & rugkiks samt smør.
Pris pr. cov 445,00kr Min 12 cov.