Generalens Efterårs buffet

Bagt ryg af laks med skovsvampe og friske bær.

Kold røget fasanbryst – syltede tranebær og løg.

Varm rødbede suppe – bagt torsk med porre.

***
Grillet helleflynder – tatar sauce med løg og kapers.

Ragout af dåvildt, beder og rødder – flødecreme.

Bagt kalve tværreb i honning og mørkt øl.

Gratin af rodfrugter – persille og smør.

Efterårs salat med vinterkål, æbler og rødløg.

Salat af hvide rodfrugter, bær og kerner.

Sylte & sødt tilbehør fra sæson.
(Oliven, tørret tomat, cornichons og lign.)

***

3 gode oste, Mild blå, fast og hvid brie –
svesker i vin og valnød i sirup

Generalens berømte Æble crumble – m. kanel og citron.
Servers med kold vanilje creme. ( OBS Skal bages færdig hos gæst)

Hvid og Mørk 70% chokolade kage –
mocca creme og syltede pære.

***
Huset brød & rugkiks samt smør.

Pris pr cov. 395,00kr
Min 12 cov.
Børn under 12 – 200,-kr

Download Generalens Efterårs buffet her.