Argentinsk aften – Asadogrill og argentinsk vin

Argentinsk aften med AsadoGrill og argentinsk vin

Asado er et Agentinsk koncept hvor man griller over åben ild, og man griller faktisk en hel okse. Man starter med de mindste stykker, indmad pølser, lever, hjerte og går så op af og ende med helstege, steaks, filet, mørbrad.

Vi har tilladt os at tilpasse dette fantastiske koncept om en masse grille kød, til lidt Danske forhold men grille stadig over åben ild.
Så vi starter også med pølser, kalvehjerte, sødmælksbrisler og går så videre med oksetværreb, kalvespidsbryst, okse flanke, okse filet, kalvemørbrad og så har vi tilladt os at bruge lidt godt Dansk grisekød som hele skinker og lidt fra vores lokale Langelandske natur: Sommerbuk.  Til så meget kød serverer vi ikke kartofler men en masse salsaer og dressinger, kolde saucer og en masser godt brød fra eget bageri.

Menuen serveres som “buffet ved bordet” dvs. af vi kommer med et fad med kød på samt et stort udvalg i saucer og dressinger. De 10 slags kød serveres over 4 omgange.

Vi serverer også Agfentinsk vin til denne aften og der kan tilkøbes et “vin klippekort” på 3 – 5  eller 7 glas som man kan smage de fantastiske vine fra sydamarika.  Man kan naturlivis også købe hele flasker.

Overblik

Dato: Lørdag 31 august 2024

Sted: Generalen Tranekær

Tid: 18.00

Pris: 385,-

Tilmeld dig i formularen nedenfor eller skriv en mail til pichardts@mail.dk eller ring på 62 53 33 03.
OBS: Vær opmærksom på at din tilmelding er først modtaget når du modtager en bekræftelsesmail.

Vi glæder os til se dig.

Læs mere om brugen af dine personlige oplysninger her

 

Find os

Kontakt & åbningstider

Adresse

Slotsgade 82
5953 Tranekær